Coronacrisis: Scoutsactiviteiten geannuleerd tem 18 mei

Beste ouders

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus werd beslist om alle vergaderingen en scoutsactiviteiten tot en met 18 Mei te annuleren. Vermoedelijk wordt dit aangehouden tem 8 Juni. Of er al dan niet nog vergaderingen na deze datum komen, wordt later nog meegedeeld. We kijken hiervoor naar de richtlijnen die vanuit het district en scouts en gidsen Vlaanderen zullen worden verstuurd.

De komende periode blijven we alle ontwikkelingen nauw opvolgen. Wij volgen hierbij nauwgezet de richtlijnen van de federale en Vlaamse regering, en Scouts en Gidsen Vlaanderen op.

Info ivm de kampen. bron : https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/corona/de-zomerkampen

‘Op dit moment gaan wij ervan uit dat de zomerkampen in het binnenland niet in het gedrang zullen komen. Dat hangt uiteraard sterk af van de verspreiding van het coronavirus de komende maanden. Maar nu ziet het ernaar uit dat die kampen kunnen doorgaan. Mogelijk zullen er nog enkele maatregelen van kracht zijn, maar daar hebben we op dit moment nog geen informatie over.’

Meer uitleg en info in verband met onze kampen volgt zodra we 100% zekerheid hebben of deze al dan niet zullen doorgaan. 

Verdere info vanuit scouts en gidsen Vlaanderen kan u ook volgen via https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be  Bij vragen kan u steeds mailen naar groepsleiding.asper@gmail.com of kan u chatten naar onze facebookpagina.

Met vriendelijke groeten
Scouts ‘Nele’ Asper

Comments are closed