Districtdag!

Date(s) - 25/03/2017

Brakel Parking

– Bon mannen & VROUWEN! Vandaag tonen we niet wie het sterkste geslacht is, maar wie de sterkste givers zijn! Wij voorzien een GROTE opkomst! We maken die van het district KAPOT!  – Oooooowww rustig! Life is all about peace & leuve! We winnen sowieso met al die knappe boykes in onze groep. – *kijkt om zich heen* Nopes, we gaan het moeten doen met onze chicks! Vol vechterslust! Ze zullen het geweten hebben wie dat die van Scouts Aspèr zijn!  – Seg over wat gaat dat hier eigenlijk?  – Ah over districtdag waar!  – AAAAAAHHHNNNN! Waar spreken we af? Welke vrienden moetk meepakken? – We verzamelen om 13u in Brakel (parking De Rijdt), waar jullie om 17u kunnen afgehaald worden! Houd verder faceboek en de websaijt in de gaten, doet ui scoutsuniform aan en pakt u maten van de givers meej!