DISTRICTDAG

Date(s) - 23/04/2016

Parking zwembad Oudenaarde

Deze middag gaan we niet met één scouts, maar met 5 andere scoutsgroepen kennis maken! We verzamelen allemaal op een groot terrein en spelen de hele middag knotsgekke spelletjes met de hele groep. Zoveel scoutsmensen zal je nog nooit gezien hebben! Meer info over plaats en tijd wordt nog bekend gemaakt, houd dus zeker de site in de gaten!

DISTRICTSDAG 23 APRIL

Hey beste kapoen/wouter/jonggiver/giver/jin/ouder van… !

Volgende week zaterdag spreken we niet af op onze vertrouwde stek in Asper, maar gaan we naar Oudenaarde! Dit voor onze jaarlijkse districtsdag, waar we een fantastisch spel zullen spelen met alle scoutsen van de Vlaamse Ardennen!

We spreken af om  14u20 op de parking van het zwembad van OudenaardeWe spreken daar terug af om 17u45.
Jullie kunnen eventueel carpoolen.

EDIT:

Het district vraagt om een symbolische euro mee te nemen alsook om ons te verkleden in het thema ruimte (tip: neem wat zilverpapier mee om op u hoofd of rond u te hangen)! Wij zijn met onze scouts ook gekroond tot de appelblauwzeegroene ruimte krijgers dus als je kleren of verf of dergelijke in deze kleur hebt, zeker meenemen!!!

Kom dus zeker af naar Oudenaarde om te tonen dat scouts Asper de beste scouts van ons district is!!!
Tot dan!

Scoutsie linker,