Districtsdag

Date(s) - 23/04/2016

Parking zwembad Oudenaarde

Vandaag gaan we de Battle der Battles gaan battelen samen met en tegen andere scoutsen! Das keiwijs! Tuurlijk hebben we zoveel mogelijk vrouw-en manschappen nodig! Be prepared and be aanwezig!

En dit jaar is het effectief scouts tegen scouts dus ge kunt potverdikkie maken dat we met veel zijn! SCOUTS ASPER, SCOUTS ASPER, SCOUTS ASPER OLEEE OLEEEE!!!!

DISTRICTSDAG 23 APRIL

Hey beste kapoen/wouter/jonggiver/giver/jin/ouder van… !

Volgende week zaterdag spreken we niet af op onze vertrouwde stek in Asper, maar gaan we naar Oudenaarde! Dit voor onze jaarlijkse districtsdag, waar we een fantastisch spel zullen spelen met alle scoutsen van de Vlaamse Ardennen!

We spreken af om  14u20 op de parking van het zwembad van OudenaardeWe spreken daar terug af om 17u45.
Jullie kunnen eventueel carpoolen.

EDIT:

Het district vraagt om een symbolische euro mee te nemen alsook om ons te verkleden in het thema ruimte (tip: neem wat zilverpapier mee om op uw hoofd of rond u te hangen)! Wij zijn met onze scouts ook gekroond tot de appelblauwzeegroene ruimte krijgers dus als je kleren of verf of dergelijke in deze kleur hebt, zeker meenemen!!!

Kom dus zeker af naar Oudenaarde om te tonen dat scouts Asper de beste scouts van ons district is!!!
Tot dan!

Scoutsie linker,