Hollywoodovernachting!

Date(s) - 07/11/2015 - 08/11/2015

Lokaal

Spots aan! Camera loopt! En…. ACTIE! Welkom in de wondere wereld van de Hollywoodsterren. We hebben voor jullie een reisje geboekt naar het paradijs van alle sterren, je vindt er zangers, acteurs, modellen, … Noem maar op! WELCOME TO HOLLYWOOD! We rijden langs de prachtige boulevards met onze rode Ferrari en wandelen over nog rodere rode lopers! Pas wel op want hier is alles in STYLE te doen! Verplichte dress code : Smoking for the gorgeous boys en galakleed for the beautiful ladies. We verwelkomen jullie op onze filmset ( scoutslokaal ) zaterdagochtend om 10.00u en zondagmiddag ronden we de opnames af om 12.30u!

Maar hoe kan ik me inschrijven??? Dit kan door een mailtje te sturen naar camillewets@gmail.com en dit voor maandag 2 november!

Maar wat hebben we allemaal nodig voor zo’n overnachting allerallerallerliefste leiding???? Wel, dat vind je uitgebreider hieronder!!

Benodigdheden overnachting

 6,50 euro ( dollars worden helaas niet aanvaard )

 Pyjamaatje

 Veldbedje of luchtmatrasje, slaapzakje en kussentje

 Knuffels ( best genaamtekend ) zijn zeker toegelaten!

 Schoon ondergoed voor de volgende dag!

 Toiletzakje

 Scouts- en regenkledij ( stevige schoentjes )

 Verkleed je in een echte Hollywoodster! Smoking, galakleed, modellenkledij… Kortom, toon dat jij de ster van de avond bent!