Ik spring uit een vliegmachien en neem mijn fiets mee

Date(s) - 08/04/2016 - 10/04/2016

Lokaal

‘ t Is eindelijk weekend, woh-oh. ‘t Is eindelijk weekend, woh-oh. En voelt dat niet goed? Yeah! En wete wa da ook supergoed voelt? Dawe ons ne keer volledig gaan smijten in de Vlaamsche klassiekers! Neem dus verkleedkleren mee zodat je u kan verkleden in een bekende Vlaming! Ahja en ook zeker een extra onderbroek! Ahja en natuurlijk ook uwen tandenborstel. Ahja zonder slaapzak zou het ook nog wel eens koud kunnen zijn. Ahja matje hoort er ook bij. Damn, dan was ik bijna nen dikke trui vergeten. Ahja en kousen. Ja seg, ik neem wel gewoon mee wat ik standaard zou meenemen op een scoutsweekend, inclusief €25 en mijn FIETS die PERFECT in orde is, exclusief veelteveelsnoepenwantikweetdatikdattochzalkrijgenvandeleiding, anders nemen ze ze af en delen ze ze uit aan heel de groep! Een gewaarschuwd jonggiver is er 6 waard.

Jaja, kom vrijdag 8 april om 14u45 (snelle fietscontrole) naar het lokaal zodat we stipt om 15u al fietsend op weekend kunnen! Heuj! Wees gerust, wij nemen jullie bagage mee in de volgauto, maar perk deze in! Indien je echt te veel bagage meehebt, zal je genoodzaakt zijn een deel op je hoofd en rug te vervoeren! Laat die grote teddyberen voor dat ene weekend dus maar thuis.

Stuur aub vóór 3 april een mailtje naar aislinncleiren@gmail.com of stuur gerust een smsje om te laten weten dat je er zal bij zijn.