Leefweek

Date(s) - 13/10/2015 - 17/10/2015
Hele dag

Lokaal

Hip hoi! Het is leefweek! Overdag wat zitten wenen op school en ’s avonds op de scouts zot doen! Zorg dat je woensdag zeker €33,33 ( GEPAST ) bijhebt want anders ga je niet veel eten krijgen ;). Vergeet ook zeker jullie schoolgerief en kleren niet. Ook iets om te slapen kan handig zijn.

Praktische info: de bagage kunnen jullie tussen 18u en 19u op het lokaal afzetten. Jullie worden zelf verwacht om 20u aan den Donk in Oudenaarde (we spreken af aan the outsider club, Donkstraat 50) in verkleedoutfit!
De thema’s:
Groep 1 (Owen, Jana H., Lukas, Quinten, Laura, Guillaume, Judith, Lieze): halloween ///  Groep 2 (Xandro, Julie, Thijs, Tuur, Margaux, Jeroen, Jana): sinterklaas & zwarte piet ///  Groep 3 (Xander, Charlot, Aurora, Danisa, Jolien, Jonas, Marthe, Ellen): tropische surfers /// Groep 4 (Stijn, Charlotte, Jarno, Jarko, Liselot, Guus, Niamh): marginaal²
Zorg dat je zeker uw buzzypas/treinabonnement bij hebt!
Zondag kunnen jullie om 12u naar huis gaan.