OVERNACHTING :)

Date(s) - 24/11/2017 - 25/11/2017

Scoutslokaal

Is het eindelijk zover!?!?!?! DE ENIGE ECHTE KAPOENENOVERNACHTING joepiejeeeej !!!

Trek jullie meest fluorescerende, lichtgevende uit neonkleuren bestaande pakjes aan want bij dit te gekke weekend staat alles in thema van FLUO!!!

Wat je zeker ook nog moet meenemen is het volgende:

• Matje/bedje
  • Slaapzak
  • Knuffel
  • Hoofdkussen
  • Pyjama
  • Tandenborstel en tandpasta
  • Kleren die vuil mogen worden !! Extra broek-dikke trui- T-shirt-regenjas
  • Ondergoed en kousen

De overnachting gaat van start vrijdagavond om 19u aan het scoutslokaal. Iedereen zijn maagje moet al goed gevuld zijn, op het lokaal wordt er geen eten meer voorzien. Zaterdagavond mogen jullie terug worden opgepikt door jullie oudertjes om 18u.

Dit alles kost jullie 7 euro.

De inschrijvingen gaan van start zondagavond 19 november om 19u, dan kunnen jullie een mailtje sturen naar: scoutsasper.kapoenen@gmail.com . Inschrijvingen die voor 19u gebeuren, zijn niet geldig.

Omdat jullie met zoveel enthousiastelingen zijn gaat er jammer genoeg een limiet staan op 40 kapoenen. Jullie worden verwittigd als deze limiet bereikt is.

Wij kijken er alvast naar uit, tot daaaan !!!