Overnachting wouters

Date(s) - 19/11/2016 - 20/11/2016

Lokaal

Vandaag is het de welbefaamde, supertoffe over-de-top-plezante overnachting!!

Fjoew, zijn jullie klaar voor deze dag, want de leiding heeft al eens geoefend …en pff.. goh… zo lastig! allemaal buiten adem.. hijg hijg… Neenee het komt allemaal goed hoor! Wij weten toch dat die wouters fantastisch sportief zijn!

WAT NEMEN JULLIE MEE? slaapzak pyjama toiletgerief matje/veldbed warmekleren kajtsjoebotten kussen en je favoriete knuffel(s) verkleedkleren regenjas voor alst veel regent 7 euro

WAT NEMEN JULLIE NIET MEE? snoepen

computerspellekes enz. OPGELET: aangezien wij met een groot aantal leden zijn en ons lokaal niet groot genoeg is, kunnen er maar 40 kindjes blijven slapen! Het juiste emailadres waar je je kan inschrijven wordt op onze website van de scouts (www.scoutsasper.be) bekend gemaakt  op maandag 14 november om 20u !! Ga naar takken -> wouters -> nieuws. Dan kunnen jullie zich inschrijven door naar dat emailadres te sturen. De vergadering begint al om 10u en we zitten ook op verplaatsing in de namiddag!

Wouters die niet naar overnachting kunnen komen maar wel naar de activiteit in de namiddag willen gaan, mogen om 14u afgezet worden aan de schieting in Asper (adres zie ook onze website). om 17.15u gaan wij terug naar het lokaal, want hierna is ook nog de scoutsmis!

Schieting Asper is aan het einde van de Hulstraat, baan oversteken en een beetje verder aan de linkerkant is er een kleine kantine!