Herfstwandeling Jin

VERLENGD WEGENS GROOT SUCCES!

Door het grote succes van onze herfsttocht, hebben we er voor gekozen om een extra dag in te plannen, zodat toch iedereen de kans krijgt om mee te doen. Naast 24 oktober (dat al volledig uitverkocht is) heb je nu ook de kans om op 31 oktober te wandelen. Het concept blijft volledig hetzelfde.
Inschrijven is dus de boodschap!

Jin Scouts Asper presenteert:

Herfstwandeling

Op zaterdag 24 en 31 oktober organiseert de jin van Scouts Asper een herfstwandeling. Deze tocht van 5 km neemt jullie mee door de prachtige natuur in Asper. Onderweg zullen er enkele postjes zijn waar jullie iets te eten en te drinken krijgen.

Jullie kunnen zich hieronder inschrijven met jullie bubbel . 1 persoon zal de volledige bubbel moeten inschrijven. Bij inschrijving zal een tijdsslot gekozen moeten worden. Zo zullen we de vertrektijden van de groepen zo veel mogelijk spreiden en kan alles coronaproof verlopen. De groepen kunnen starten tussen 18u en 20u00, met telkens een tijdsperiode van 5 minuten tussen elke groep.

De tocht zal starten en eindigen op ons scoutslokaal. Op alle postjes waar iets te eten of drinken is zullen wij fungeren als een horecazaak. Dat betekent dat wij als medewerkers te allen tijde een mondmasker zullen dragen, en dat ook van de deelnemers verwacht wordt dat ze enkel hun mondmasker zullen uitdoen indien ze aan hun tafel neerzitten. Tijdens de wandeling kan het mondmasker natuurlijk wel afgedaan worden indien er genoeg afstand genomen kan worden van andere bubbels.

Eenmaal u ingeschreven bent zal u een mail krijgen met alle praktische info en regels.

De prijs voor dit alles bedraagt €9 per persoon. Kinderen onder de 6 jaar kunnen gratis meedoen. De opbrengst van deze tocht gaat integraal naar ons buitenlands kamp.

Inschrijven kan via het formulier hieronder.

Bedankt om ons te steunen!

Xoxo

De jin

PS: Volg te allen tijde de maatregelen van de overheid omtrent het vormen van bubbels!

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Submit