Coronomaatregelen

***UPDATE 30/01***
Beste leden, ouders, voogd,

De maatregelen zijn op heden aangepast. Dit betreft het volgende in een notendop:

• De activiteiten gaan voor alle takken door in bubbels van 10
  • Een kind mag aan 1 hobby per week deelnemen

Er wordt overgeschakeld naar inschrijvingen die jullie wekelijks dienen in te vullen via gimme. Op basis van deze gegevens zullen er groepen van 10 worden gemaakt.

In het bijzonder vragen wij dat alle leden wekelijks slechts één hobby kiezen. Alle begrip indien scouts hierbij niet de eerste keuze is. Dit zal geen enkel gevolg hebben voor uw zoon/dochter. Wij hebben echter geen begrip voor leden die wekelijks verschillende naschoolse activiteiten zouden combineren de komende maand.
De maatregelen vragen extra administratie om alles veilig te organiseren. Omwille van deze reden is het dan ook onmogelijk om rekening te houden met individuele wensen van leden om in bepaalde groepen te zitten. Vergeet niet, een gids/scout is vriend van allen!

De deadline van inschrijving is wekelijks donderdag 23u59.De locatie en de uren van de activiteit worden via Gimme gecommuniceerd. Bij vragen kan u altijd terecht bij groepsleiding.asper@gmail.com .

Scoutse groetenDe leiding