Huisjeskamp 2020

UPDATE 9 MEI 19U25:

— bericht aan kapoenen en wouters —

Hey hoi
Om 19u30 gaat de inschrijving voor kapoenen en wouters van start! Schrijf je in op Gimme met als onderwerp “kapoen/wouter- naam lid- inschrijving kamp“. Wacht hierna op een officiële bevestigingsmail, die krijgen jullie wanneer de deadline verstreken is. Scoutsie groetjes Dé leiding

UPDATE 3 MEI 20U00

– BELANGRIJK BERICHT VOOR KAPOENEN EN WOUTERS –
Hallo,
SCOUTSKAMP staat al om de hoek op jullie te wachten en daarmee ook de inschrijvingen!
Met het COVID-19 virus in het achterhoofd wordt de inschrijving pas definitief wanneer we groen licht krijgen van Scouts en gidsen Vlaanderen. We vragen daarom om de overschrijving van het inschrijvingsgeld pas te doen na je een mailtje krijgt met de enthousiaste en megasuperblije mededeling dat we op kamp kunnen vertrekken!
Het verloop van de inschrijvingen gebeurt voor de rest net hetzelfde!

Alles op een rijtje zal de inschrijving als volgt verlopen:
– Op 9 mei om 19u30: bericht op de website en facebook om in te schrijven op Gimme.
– Wouters en kapoenen elk apart inschrijven op Gimme. bv: heb je een kindje die bij de kapoenen zit en een kindje bij de wouters, schrijf ze elk bij hun eigen tak in.
– Zodra het volzet is, krijgen jullie een bevestigingsmail of jij mee mag gaan op kamp.
– Wachten wachten wachten op het heugelijke nieuws.
– Jullie krijgen een mailtje, dat kamp zeker door mag gaan joepiejaajeee we springen een gat in de lucht, met het rekeningnummer van de scouts.
– Overschrijving van het inschrijvingsgeld (€160) maakt de inschrijving definitief.
Wanneer broers en/of zussen meegaan op hetzelfde kamp, wordt voor het tweede kind €150 en voor het derde €140 betaald.
Als laatste willen we graag nog meedelen dat, indien op 9 mei het aantal inschrijvingen overschreden wordt, we rekening zullen houden met de opgenomen aanwezigheden.
Nog even herhalen:
1) Kijk op 9 mei, stipt om 19.30 uur op Gimme.
2) schrijf je in via Gimme, per tak (broers/ zussen in dezelfde tak volstaat het om 1x in te schrijven waarbij je beide namen vermeldt) .
3) Wacht op een bevestigingsmail.
4) Stort het correcte bedrag
We denken dat dit de meest vlotte en eerlijke manier van inschrijven is en hopen hierbij op jullie begrip.
Indien er vragen zijn omtrent deze speciale situatie, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op scoutsasper.kapoenen@gmail.com of scoutsasper.wouters@gmail.com of op het gsm nummer van de takverantwoordelijke die te vinden is op Gimme.
Hopelijk zijn en blijven jullie kerngezond!
#StaySafe #BlijfInUwKot
Scoutse elleboogstoot