info inschrijvingen

Beste leden, ouders & sympathisanten,

Binnen enkele weken is het weer zover, het nieuwe scoutsjaar gaat van start!
Daarom willen wij enkele belangrijke zaken op een rijtje voor u zetten.

De inschrijvingen gaan van start op 22 augustus en lopen tot en met 14 september, deze zullen net als vorig jaar geheel online verlopen. Hierbij zal u de keuze krijgen tussen een formulier voor leden die reeds vorig scoutsjaar lid waren en een formulier voor kinderen die vorig scoutsjaar niet ingeschreven waren.
Mogen wij u vragen uw kind aan de hand van het juiste formulier in te schrijven?
Omwille van de te grote vraag zullen wij bij de nieuwe inschrijvingen de volgende voorrangsregels hanteren:

* Regel 1: Broer of zus van een reeds ingeschreven lid (scoutsjaar 18-19).
* Regel 2: Kinderen die in Asper wonen.
* Regel 3: Kinderen die in Groot-Gavere wonen (uitgezonderd Dikkelvenne).

Ook zullen wij rekening houden met het geboortejaar van uw kind, zodat wij een evenwicht in de groepen kunnen behouden.

We willen er graag op wijzen dat kinderen die het voorgaande scoutsjaar ingeschreven waren, zeker een plaatsje zullen behouden binnen onze scoutsgroep en dus niet op de wachtlijst terechtkomen (uiteraard moeten ook deze kinderen binnen deze inschrijvingsperiode ingeschreven worden! Zoniet, kunnen wij geen plekje reserveren voor hen).

Na de inschrijvingsperiode krijgt iedereen die zich aan de hand van het formulier aanmeldde een mail. In deze mail zal aangegeven staan of uw kind zich kan inschrijven of op de wachtlijst wordt opgenomen.

Weldra zal u deze informatie kunnen vinden op onze website.

Wij danken u alvast voor het begrip!
Bij verdere vragen kan u ons gerust contacteren via groepsleiding.asper@gmail.com

Stevige scoutsie linker,
De leiding!