Herfstwandeling Jin

Herfstwandeling

Op zaterdag 24 oktober organiseert de jin van Scouts Asper een herfstwandeling. Deze tocht van 5 km neemt jullie mee door de prachtige natuur in Asper. Onderweg zullen er enkele postjes zijn waar jullie iets te eten en te drinken krijgen.

Jullie kunnen zich inschrijven met jullie bubbel door op de link onderaan deze beschrijving te klikken. 1 persoon zal de volledige bubbel moeten inschrijven. Bij inschrijving zal een tijdsslot gekozen moeten worden. Zo zullen we de vertrektijden van de groepen zo veel mogelijk spreiden en kan alles coronaproof verlopen. De groepen kunnen starten tussen 18u en 20u00, met telkens een tijdsperiode van 5 minuten tussen elke groep.

De tocht zal starten en eindigen op ons scoutslokaal. Op alle postjes waar iets te eten of drinken is zullen wij fungeren als een horecazaak. Dat betekent dat wij als medewerkers te allen tijde een mondmasker zullen dragen, en dat ook van de deelnemers verwacht wordt dat ze bij enkel hun mondmasker zullen uitdoen indien ze aan hun tafel neerzitten. Tijdens de wandeling kan het mondmasker natuurlijk wel afgedaan worden indien er genoeg afstand genomen kan worden van andere bubbels.

Eenmaal u ingeschreven bent zal u een mail krijgen met alle praktische info en regels.

De prijs voor dit alles bedraagt €9 per persoon. Kinderen onder de 6 jaar kunnen gratis meedoen. De opbrengst van deze tocht gaat integraal naar ons buitenlands kamp.

Klik hier om je in te schrijven voor deze fantastisch tocht.

Bedankt om ons te steunen!

Xoxo

De jin

Rent a jin

Terug van nooit weg geweest…

👉👉👉 RENT A JIN 👈👈👈

Hulp nodig bij een communiefeest, doop, receptie of eetfestijn? Wil je zelf eens graag een avondje weg maar vind je niet direct een babysit? Is je tuin moeilijk zichtbaar door het vele onkruid of is je auto dringend aan een wasbeurt toe?
Voor deze, en nog veel meer klusjes kan je rekenen op onze hulp! Stuur een mailtje met je vraag jin.asper@gmail.com en wij komen je te hulp geschoten. Alle opbrengsten zijn ten voordele van ons buitenlands kamp.

*Coronamaatregelen worden te allen tijde gerespecteerd.*

Online Districtdag 18 April (14u-17u)

⚜️⚜️Beste kapoenen, wouters, jonggivers, givers & jin!⚜️⚜️ Wat hebben jullie geluk dat jullie tot het beste district behoren want DISTRICTSDAG GAAT DOOR YAYYY!Weliswaar online, vanuit ons kot natuurlijk! Zaterdag van 14u tot 17u gaan we ONLINE spelletjes spelen en nemen we het op tegenover andere scoutsen binnen ons district. Natuurlijk …

Lees meer

Coronacrisis: Scoutsactiviteiten geannuleerd tem 18 mei

Beste ouders Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus werd beslist om alle vergaderingen en scoutsactiviteiten tot en met 18 Mei te annuleren. Vermoedelijk wordt dit aangehouden tem 8 Juni. Of er al dan niet nog vergaderingen na deze datum komen, wordt later nog meegedeeld. We kijken hiervoor naar de …

Lees meer