Kerstbomenverkoop

Dé jin van Scouts Asper presenteert:

🎄🎄🎄KERSTBOMENVERKOOP🎄🎄🎄

Ook in deze moeilijke tijden, mogen we stilaan uitkijken naar Kerstmis. Een kerst zonder kerstboom is zoals een sjorring zonder touw, het één kan niet zonder het ander. Daarom verkopen wij met dé jin van Scouts Asper dan ook prachtige kerstbomen!

We hebben deze bomen natuurlijk niet zelf geplant, we werken hiervoor met Vert Ardenne. Zij leveren deze uiterst kwaliteitsvolle kerstbomen.

In de onderstaande foto kan u wat meer uitleg vinden over de kerstbomen. Wij bieden 2 verschillende soorten aan. Binnen deze soort kan u nog kiezen tussen verschillende lengtes.

De kerstbomen worden eind november geoogst zodat ze heerlijk vers bij u aankomen. Bestellen kan tot en met 24 november.

U zal de bomen die u besteld heeft kunnen afhalen op zaterdag 5 december. Indien dit niet lukt kan er altijd een andere datum overeengekomen worden. Betaling kan met payconiq (aangeraden) of cash gebeuren

Bestellen kan via deze link.

Bedankt om te bestellen en zo ons kamp een beetje meer glans te geven 😊.

xoxo
Dé jin