Spaghettifestijn

Beste leden, ouders, sympathisanten, spaghettiliefhebbers

Dit jaar, omwille van COVID-19, ziet ons legendarische spaghettifestijn er iets anders uit. Jullie kunnen jammer genoeg niet bij ons komen eten, dus brengen wij met plezier de spaghetti tot bij jullie!

De leiding van Scouts & Gidsen ‘Nele’ Asper maakt wederom de overheerlijke scoutsasperspaghettisaus volgens het aloude recept en u kan deze hier bestellen!

Jullie kunnen via deze weg tot en met 3 november 2020 spaghettisaus en/of maaltijden en/of wijn bestellen. Vervolgens kan u op zondag 8 november uw bestelling op ons scoutslokaal komen afhalen. Indien u de bestelling bij u thuis wilt laten bezorgen, betaalt u hier €3 extra voor.

Wat kunt u allemaal bestellen?
– Spaghettisaus gewoon (€13,50/liter)
– Spaghettisaus vegetarisch (€13,50/liter)
– Maaltijd kind (€8 voor 200g spaghetti + 250g saus + kaas)
– Maaltijd volwassene (€11 voor 300g spaghetti + 250g saus + kaas)
– Fles witte wijn (€12)
– Fles rode wijn (€12)

De saus wordt per liter verpakt en kan diepgevroren worden. Hier kunt u aanduiden wat u allemaal wenst te bestellen. Wanneer wij uw overschrijving ontvangen hebben, krijgt u een bevestigingsmail. Uw bestelling is dan officieel geplaatst en dan kunt u deze afhalen of laten bezorgen op 8 november 2020 tussen 10u en 16u.

Stevige scoutsie linker,
De leiding van Scouts & Gidsen ‘Nele’ Asper