Spaghettifestijn

⚠️Update 29/10/2020 AANDACHT AANDACHT AANDACHT⚠️

Beste leden, ouders, sympathisanten, spaghettiliefhebbers

Met spijt in het hart moeten wij jullie meedelen dat, omwille van de verstrengde coronamaatregelen en stijgende cijfers, wij ons spaghettifestijn uitstellen. We lassen het dus niet af, maar stellen het uit! De exacte datum moet nog vastgelegd worden, maar voorlopig wordt het spaghettifestijn waarschijnlijk verzet naar het einde van het scoutsjaar (april/mei). Echter, in deze onzekere tijden is dit natuurlijk geen garantie. Degenen die een bestelling geplaatst hebben, kunnen deze zeker laten staan! Wij houden bij wie wat besteld heeft dus u heeft zeker nog recht op die aankoop!

Indien u uw bestelling toch wilt aanpassen (annuleren, bijbestellen, …), kunt u een mailtje sturen naar groepsleiding.asper@gmail.com met de vraag bij te bestellen of uw bestelling te annuleren en het geld terug over te schrijven. Wij kijken er echter nog steeds heel erg naar uit om jullie te laten meegenieten van onze heerlijke spaghettisaus! U kan uw bestelling ook nog aanpassen en meer bestellen natuurlijk!

Vele groeten en een stevige scoutsie linker, De leiding van Scouts & Gidsen ‘Nele’ Asper

Beste leden, ouders, sympathisanten, spaghettiliefhebbers

Dit jaar, omwille van COVID-19, ziet ons legendarische spaghettifestijn er iets anders uit. Jullie kunnen jammer genoeg niet bij ons komen eten, dus brengen wij met plezier de spaghetti tot bij jullie!

De leiding van Scouts & Gidsen ‘Nele’ Asper maakt wederom de overheerlijke scoutsasperspaghettisaus volgens het aloude recept en u kan deze hier bestellen!

Jullie kunnen via deze weg tot en met 3 november 2020 spaghettisaus en/of maaltijden en/of wijn bestellen. Vervolgens kan u op zondag 8 november uw bestelling op ons scoutslokaal komen afhalen. Indien u de bestelling bij u thuis wilt laten bezorgen, betaalt u hier €3 extra voor.

Wat kunt u allemaal bestellen?
– Spaghettisaus gewoon (€13,50/liter)
– Spaghettisaus vegetarisch (€13,50/liter)
– Maaltijd kind (€8 voor 200g spaghetti + 250g saus + kaas)
– Maaltijd volwassene (€11 voor 300g spaghetti + 250g saus + kaas)
– Fles witte wijn (€12)
– Fles rode wijn (€12)

De saus wordt per liter verpakt en kan diepgevroren worden. Hier kunt u aanduiden wat u allemaal wenst te bestellen. Wanneer wij uw overschrijving ontvangen hebben, krijgt u een bevestigingsmail. Uw bestelling is dan officieel geplaatst en dan kunt u deze afhalen of laten bezorgen op 8 november 2020 tussen 10u en 16u.

Stevige scoutsie linker,
De leiding van Scouts & Gidsen ‘Nele’ Asper