Startdag 2019-2020

STARTWEEKEND – STARTWEEKEND – STARTWEEKEND

Iedereen is welkom op zaterdag 21 september voor onze fantastische startdag om 13u30 aan ons lokaal! Het wordt wederom een knotsgekke namiddag met veel show, actie, muziek, avontuur en plezier! Zorg dat je erbij bent! We verwachten alle ouders voor het slotmoment vanaf 17u00 terug op ons terrein. Na de slotshow is de scoutsbar nog open tot 20u voor een drankje of een heerlijk broodje breydelspek, zodat de ouders nog eens goed kunnen toasten op het nieuwe scoutsjaar. Tijdens de toast kunnen jullie genieten van enkele acts op ons podium!

OUDSTE TAKKEN – OUDSTE TAKKEN – OUDSTE TAKKEN

Voor de jonggivers, givers en jin is deze feestelijke dag echter nog niet voorbij!! Woopie! Onze leden van de oudste takken mogen bij ons blijven overnachten tot zondag 22 september, wij wuiven elkaar uit om 11u30. De leidingsploeg heeft nog een fenomenaal avondprogramma in elkaar gebokst. Eten en onvergetelijke momenten krijg je van ons, zelf moet je wel €7 en slaapgerief meebrengen.

BELANGRIJK – BELANGRIJK – BELANGRIJK – BELANGRIJK

Voor de overnachting moet jij je wel inschrijven. Dit kan via volgende link: