Jin

Jij en Ik, een Noodzaak!

Krijg je er na al die jaren nog niet genoeg van? Als overgangsjaar naar het leiding zijn vormen we een JIN. Want Jij en Ik, een Noodzaak! Het laatste jaar is een beetje een speciaal jaar. De leiding is geen echte leiding meer, maar werkt samen met de leden aan hun activiteiten. Samen realiseren ze de wildste plannen, of dat nu een kooknamiddag is een bedevaart naar Oostakker-Lourdes of een zeepkistentoernooi! En vergeet het ultieme project van het hele jaar niet: het kamp natuurlijk!

Sinds september 2014 is er in onze scoutsgroep een Jin. Jawel, je leest het goed, onze verse lading is de allereerste en krijgt meteen de vuurdoop!

Om de takverantwoordelijke te bereiken, klik dan hier!

Jinleiding

De megacoolste, zotste, gekste, swaggerboys and girl: steltkluut, gnoe en bever zullen samen met jullie knotsgekke avonturen bedenken en beleven! Meer info over hen volgt nog! (of kom zaterdag gewoon kennismaken met hen!)