Jonggivers

Hip hap host… joggi’s steeds op post!

Als jonggids en jongverkenner van 11 tot 14 jaar staat je meer te wachten dan je denkt. Wij zoeken steeds het avontuur op en leren verantwoordelijkheid dragen. Iedereen draagt zijne kassei bij om een hecht team te vormen.
Stilaan leren we ook dat scouting meer is dan activiteiten alleen en dat de opgebouwde vriendschappen over de scoutsgrenzen heen gaan. Het speelse karakter is nog steeds aanwezig. Joggi’s bruisen van energie. Actie, durf en fun zijn onze troeven.

Om de takverantwoordelijke te bereiken, klik dan hier!

Jonggiverleiding

Behaaglijke Kodiak

Hier behaaglijke kodiak weer
en een kodiak is in tegenstelling tot wat velen denken wel degelijk een grizzlybear.
Ik ben een fanatieke Club-Brugge fan
en met computers werken, daar kan ik wel wat van.
Voor koffie zou ik veel dingen opgeven,
maar zonder de scouts zou ik niet kunnen leven.
Bij mij thuis loopt er nog een broer rond
en in mijn resterende vrije tijd ga ik babysitten met de gezinsbond.
Heten duvel smaakt mij nog altijd het best
en dan heb ik het over de ovenschotel, niet datgene dat je dorst lest.

Behoedzame Coscoroba

Coscoroba is mijn totemnaam, altijd ben ik behoedzaam.
Ik ben jonggiverleiding en sinds kort geleden, ben ik ook nog Minister van Verkleden.
Ik beaam de roddels die soms de ronde doen; op mijn kamer vind je wel eens een zijdehoen.
Kippen zijn namelijk mijn huisdier. (Eentje heet Moes naar onze aalmoezenier!)
Ik teken graag en zing soms graag eens een lied, maar sporten, dat kan ik echt helemaal niet.
Diergeneeskunde is wat ik studeer, ‘pluimvee’ waarmee ik mij het meest amuseer.
Geëngageerde Anhinga, dat is mijn zus, mijn oudste zus die is meer schattig en knus.

Slagvaardige Eekhoorn

Hallo, Slagvaardige Eekhoorn hier 🙂
Ik ben het hele jaar door heel druk bezig, is het niet met het verzamelen van voedsel dan is de kans groot dat ik ergens bezig ben voor de scouts.
Zoals een echte eekhoorn ben ik verzot op klimmen maar een laagje ijs onder men voeten of een pak sneeuw op men hoofd schrikt me zeker en vast niet af, integendeel!!
Verder ben ik een geweldig muziekfan die hier en daar wel eens een vrouwelijke gil naar boven laat komen bij het zien van men favoriete bands.
Net als Kodiak vind ik heten duvel echt geweldig lekker ookal het bij mij misschien wel nog over het dorstlessend drankje zou kunnen gaan 😉

Joviale Steltral

Staat vaak onder onverklaarbare blauwe plekken
Thuis-kijker
Elegantie (mopje)
Lomp
Tokkelt soms op een piano
Rood <3 Marco Borsato
Arts in wording
Liefhebber van horror

Flamboyante Zwaan

Als flamboyante zwaan sta ik soms eens in brand als Zulte Waregem wint, maar dat is de laatste tijd een groot gemis.
Tijdens de zomer sla ik al ne keer op een balleke aka tennis.
Een van mijn grootste hobby is Netflix kijken. Je kan mij dan best niet storen en laten verder kijken.
La Casa De Papel is mijne favoriet. Op Artevelde studeer ik logistiek.
De tofste hobby die ik heb, is de scouts want daar doen we af en toe iets stouts.

Wilskrachtige Buidelslaapmuis

Behoedzame Coscoroba is mijn tweeduust maatje 💪
Uitbundig meezingen met Samson & Gert liedjes!
Ik ben wilskrachtig
Durver
Eten en koken doe ik graag
Leve appelmoes!