Uniform

Uniform:

Als uiterlijk teken van innerlijke verbondenheid dragen wij een uniform dat bestaat uit:

• Scoutshemd
  • T-shirt of sweater van scouts Asper
  • Scoutsdas
  • Groene of bruine broek/rok

Een scoutshemd is te koop in de Hopper (scoutswinkel) : Antwerpsesteenweg 242, 9040 Gent , of in de hopper webwinkel.

Een t-shirt of sweater van onze groep +  scoutsdas kan u na elke vergadering verkrijgen bij de leiding.

• Scoutshemd: Elk scoutsjaar gaat gepaard met een scoutsthema, waarvoor elk lid een jaarkenteken ontvangt. Deze dient vooraan op het scoutshemd genaaid te worden (8)

Daarnaast kan er op het scoutshemd nog andere kentekens op het hemd genaaid worden (ook te koop in de hopper). Onderstaande afbeelding geeft richtlijnen over hoe een hemd er precies moet uitzien die vanuit Scouts en Gidsen Vlaanderen toegewezen zijn.

Meer info? Surf naar https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/ik-wil-naar-de-scouts/het-scoutsuniform

1. Kenteken van je tak waarin je zit
  2. Groepslintje