Startweekend 2022

Bekijk hier alle info over ons startweekend!

STARTWEEKEND – STARTWEEKEND – STARTWEEKEND

Iedereen is welkom op zaterdag 24 september voor onze fantastische startdag om 13u30 aan ons lokaal! Het wordt wederom een knotsgekke namiddag met veel show, actie, muziek, avontuur en plezier! Zorg dat je erbij bent!

We verwachten alle ouders voor het slotmoment vanaf 17u10 terug op ons terrein. Na de slotshow is de scoutsbar nog open tot 20u voor een drankje of een heerlijk broodje breydelspek, zodat we nog eens goed kunnen toasten op het nieuwe scoutsjaar. Tijdens de toast kunnen jullie genieten van enkele acts op ons podium!

OUDSTE TAKKEN - OUDSTE TAKKEN - OUDSTE TAKKEN

Voor de jonggivers, givers en jin  is deze feestelijke dag echter nog niet voorbij!! Woopie! Onze leden van de oudste takken mogen bij ons blijven overnachten tot zondag 25 september , wij wuiven elkaar uit om 11u00 . De leidingsploeg heeft nog een fenomenaal avondprogramma in elkaar gebokst. Eten en onvergetelijke momenten krijg je van ons, zelf moet je wel €10 en slaapgerief meebrengen. Schrijf je zeker in voor woensdag 21 september 23u59. 

INSCHRIJVING OVERNACHTING STARTWEEKEND ! ENKEL VOOR DE OUDSTE TAKKEN
In onderstaand formulier kan je je inschrijven voor de overnachting van zat 24/09 tot zon 25/09  (11u00): Klik hier om je in te schrijven