Welkom bij de Scouts ‘Nele’ Asper, waar je zoveel kan ontdekken!

home-over-ons.jpg

Maak kennis met ons!

Scouts ‘Nele’ Asper is een fijne jeugdbeweging die reeds meer dan 40 jaar actief is en meer dan 200 leden telt. Elke zaterdagnamiddag staat er een gemotiveerde leidingsploeg klaar om uw kind een denderende namiddag te bezorgen. Je kan bij ons terecht na je 6de verjaardag (of wanneer je start in het 1e leerjaar). 12 superjaren dolle pret gegarandeerd! Kan je het scoutsleven en de wilde momenten daarna niet meer missen, dan verwelkomen we je met (h)open armen (en benen) om in de leidingsploeg te treden

51440409121_b9b3b6fe22_c.jpg

Lid worden van de Scouts Asper?

Wenst u in te schrijven om lid te worden van scouts en gidsen 'Nele' Asper? Alle info is te vinden via onderstaande knop!

Meer info en inschrijven

Laatste nieuws

banner-webatvantage.png

Klaar voor jouw online verhaal met Webatvantage

Met veel enthousiasme heeft ons straffe team de nieuwe site voor de scouts Asper aaneen gesjord. Voorzien van een rugzak vol ervaring bouwen wij deze volgens de nieuwste technieken en technologieën. Dankzij de integratie met sociale media kan er alvast ook volop geliket en geshared worden. 

Onze moderne websites zijn niet alleen mooi en helemaal afgestemd op jouw wensen. Met onze SEO-technieken spring jij er ook online bovenuit. Aangevuld met een grote dosis aan creativiteit maken wij van elk project one of a kind. Benieuwd wat Webatvantage voor jou kan doen, neem dan snel contact met ons op.

Ga van start!
DragSwipe

Stuur ons een bericht!

Heeft u een vraag? Aarzel niet om ze hieronder te stellen. Deze wordt dan automatisch naar de juiste persoon doorgestuurd en zal dan zo snel mogelijk beantwoord worden!

Belangrijk: Ook even melden dat wij ons lokaal niet verhuren.

Onze partners