Scouts Asper Givers

takteken_givers-4x3.jpg

Wij zijn allen één… van kop tot teen!

De grieten en kerels van 15 tot 17 lentes jong horen thuis bij deze bonte bende. Wij zijn een hechte vriendengroep op zoek naar avontuur en dit af en toe ook op het avond-uur. In de overgang naar leiding-zijn, nemen we meer verantwoordelijkheid op en krijgen we meer inbreng in onze scoutsactiviteiten. Deze stap naar volwassenheid is bij ons altijd dolle pret. We smijten ons ieder weekend opnieuw. Zoals oude wijn zijn wij eveneens superfijn!

246466840_1249953978763282_3523289605819819633_n.png

Behaaglijke Kodiak

Hier behaaglijke kodiak weer, en een kodiak is in tegenstelling tot wat velen denken wel degelijk een grizzlybeer. Ik ben een fanatieke Club-Brugge fan en met computers werken, daar kan ik wel wat van. Voor koffie zou ik veel dingen opgeven, maar zonder de scouts zou ik niet kunnen leven. Bij mij thuis loopt er nog een broer rond, en in mijn resterende vrije tijd ga ik babysitten met de gezinsbond. Heten duvel smaakt mij nog altijd het best, en dan heb ik het over de ovenschotel, niet datgene dat je dorst lest.

Parate Carancho

Heyo, ik ben Parate Carancho en dit jaar ben ik leiding bij de Givers. Ik zit al heel mijn leven in de scouts.  Buiten scouts doe ik ook aan tennis. Mijn lievelingseten is macaroni. Het leukste aan de scouts vind ik het kamp. Je bent dan voor 2 weken weg met al je vrienden en ook de ruige scoutsspelletjes mogen niet ontbreken.

245810741_226484236073763_6283837550300962912_n.jpg

Flamboyante Zwaan

Hallo! Ik ben flamboyante zwaan en geef dit jaar terug leiding aan de meest toffe groep, de Givers! Leefweek is voor mij de allertofste activiteit omdat ik mij dan een hele week volledig kan laten gaan. Mijn lievelingseten op kamp is WAP! Je kan mij altijd vinden voor een gezellige avond op cafeetje met vrienden.

Slagvaardige Eekhoorn

Holla! Mijn totem is Slagvaardige Eekhoorn en ik zit al 17 jaar in de scouts van Asper. Dit jaar geef ik met veel plezier voor het 3e jaar op een rij leiding aan de Givers. Buiten de scouts ga ik geregeld gaan rijden op mijn tweewielige vriend of riskeer ik mijn leven graag op alle vormen van bevroren water. Wat mij het meeste aanspreekt aan de scouts is het sociaal contact en de geweldige banden die je er aan over houdt. Hopelijk komen we elkaar eens tegen op en rond het scoutslokaal ????

247015541_391703922677575_7946818061213110354_n.jpg

Daadkrachtige Olifant

Hallo, ik ben Daadkrachtige Olifant en ik ben leiding bij de Givers. Ik zit al sinds mijn eerste jaar kapoen bij de scouts van Asper. Buiten scouts ga ik ook vaak naar den Gantoise gaan kijken. Het leukste aan de scouts vind ik kamp omdat ik dan 2 weken met mijn vrienden eens de natuur in kan!

Edelmoedige Bosbok

Hallo, ik ben Bosbok en ik ben leiding bij de Givers. Ik zit al van bij de kapoenen in de scouts van Asper. Ik ben buiten de scouts ook een grote voetbalfan. De vriendschap die gesloten word op de scouts is er eentje voor het leven!

50524022208_d308a731f1_c.jpg

Dé giverwet

In het spoor van de heer gaan we samen in vriendschap op zoek naar de grote stad der mensen.
Vol aandacht en bewondering willen we stil worden bij de ontdekking van de natuur en de ontmoeting van iedere mens.
Zo willen we ons bekwamen om trouw, blij, eerlijk en handig mee te bowuen aan een nieuwe wereld waar het steeds beter wordt om samen te zijn.