Inschrijvingen scoutsjaar 2022-2023

Inschrijvingen scoutsjaar 2022-2023

Herinschrijving scoutsjaar 2022-2023

Beste leden, beste ouders,

De inschrijvingen voor het nieuwe scoutsjaar starten op maandag 22 augustus. Om de herinschrijving te voltooien, klik hier

Scoutse groeten

De leiding van Scouts en Gidsen ‘Nele’ Asper

Inschrijvingen nieuwe leden Scoutsjaar 2022-2023

Beste ouders,

Door de grote interesse in onze scouts zijn wij genoodzaakt om de inschrijvingen online te laten verlopen en daarbij enkele voorrangsregels te hanteren. In deze brief vindt u de noodzakelijke uitleg in verband met de inschrijvingen.

Hoe zullen de inschrijvingen verlopen?

Van 22 augustus t.e.m. 18 september zal er een inschrijvingsformulier online ingevuld kunnen worden. Hierbij zal er de keuze zijn tussen een formulier dat enkel bedoeld is voor kinderen die vorig scoutsjaar niet ingeschreven waren en een formulier voor kinderen die vorig scoutsjaar ook lid waren. Gelieve uw kind aan de hand van het juiste formulier in te schrijven. Na deze periode krijgt iedereen die zich aan de hand van het formulier aanmeldde een mail. In deze mail zal aangegeven staan of uw kind zich kan inschrijven of op de wachtlijst wordt opgenomen. 

Hoe wordt beslist wie er zich mag inschrijven?

Om te bepalen welke kinderen zich kunnen inschrijven hebben wij enkele voorrangsregels opgesteld:

Regel 1: Broer of zus van een reeds ingeschreven lid (scoutsjaar 2021-2022).

Regel 2: Kinderen die in Asper wonen.

Regel 3: Kinderen die in Groot-Gavere wonen (uitgezonderd Dikkelvenne).

Goed om mee te geven ter geruststelling: de voorbije 6 jaar hebben we geen kinderen op de wachtlijst moeten plaatsen. Nieuwe leden mogen 3 maal proberen vooraleer het lidgeld betaald dient te worden. Het lidgeld bedraagt 45 euro en is inclusief verzekering, jaarkenteken, knutselmateriaal en 4-uurtje doorheen het hele scoutsjaar.

Hier vindt u het algemeen infoboekje over onze scoutswerking. Neem gerust ook een kijkje op onze website. Nog vragen? Mail gerust naar groepsleiding.asper@gmail.com

Schrijf een nieuw lid hier in

Neem contact op met ons

Heeft u een vraag? Aarzel niet om ze hieronder te stellen. Deze wordt dan automatisch naar de juiste persoon doorgestuurd en zal dan zo snel mogelijk beantwoord worden!